"GALINKA LEŽI, MORAM DA ZOVEM HITNU POMOĆ" Osumnjičeni za ubistvo žene sam pozvao pomoć, komšije tvrde - "Tu je stalno bio neki lom" (FOTO)

S.Babović

09. 05. 2023. u 13:10

R. J. (51) iz Jagodine preminula je u Opštoj bolnici u Kruševcu od zadobijenih povreda nastalih posle više udaraca po glavi, poslednja su saznanja iz istrage ubistva koje se dogodilo na periferiji Ćićevca.

Foto: S.Babović

U policiji u Kruševcu potvrđeno je da su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu uhapšeni rođaci M. Đ. (60), D. Đ. (65) i D. Đ. (45) iz Ćićevca.

Foto: S.Babović

Milašin rekao - "Galinka leži, moram da zovem hitnu pomoć"

Kako saznajemo, partner ubijene Galinke J. Milašin Đ. sam je pozvao hitnu pomoć od komšija i rekao da njegovoj partnerki nije dobro, svedoče meštani Ćićevca gde se dogodilo ubistvo.

Foto: S.Babović

- Tu je stalno bio neki lom, uvek neki neredi, braća su umela da se potuku, napadnu jedno drugog drvenim motkama i kocem, pa da svi idu sa kopčama - pričaju za "Novosti" meštani Ćićevca.

Podsetimo, M. Đ. (60), D. Đ. (65) i D. Đ. (45) iz Ćićevca se sumnjiče da su sinoć u domaćinstvu M. Đ. zadali više udaraca po glavi i telu pedesetjednogodišnjoj ženi sa kojom je on bio u emotivnoj vezi - potvrđeno je u policiji.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Kako su „Novosti“ ranije objavile, na osnovu nezvaničnih saznanja, udarci, koji su se ispostavili kobni, naneti su žrtvi drvenim trupcem.

Pogledajte više