I DALJE NE MOGU DA VERUJEM DA NAM JE TAKAV ČOVEK BIO U KUĆI SVAKOG DANA: Deda ubijene Nevene iz Ripnja i dalje u neverici i šoku (FOTO)

J.D.Lj. 11. 04. 2023. u 13:31

DEDA ubijene Nevene Petrović (16), kojoj je juče presudio Stojan Ilić, skrhan od bola, za "Novosti" kaže da ne može da veruje da je čovek koji im je bio kao rod, mogao da naudi njegovim ukućanima.

Foto: D. Milovanović/d.gol

- I dalje ne mogu da verujem da je čovek, koji nam je svakog dana bio u kući, čak ponekad i spavao ovde, jeo, pio, drugovao, uradio ovako nešto svirepo, ubi nam dete, povredi ukućane... - ovako za " Novosti", ne krijući očaj i suze, priča Nenad Petrović, deda ubijene Nevene.

On kaže da kobnog trenutka nije bio kod kuće, ali da ništa nije slutilo na zlo od jutra, kada je sa komšijom Stojanom popio kafu.

Foto: D. Milovanović/d.gol

- Delovao je normalno. Ko bi naslutio da će uraditi ovako nešto? Ma da sam se našao tu, da mi je dopao šaka, ne bi stigao da pobegne. Stigla bi ga moja ruka... On pretio da će se ubiti? Pa što nije kukavica, već mi ubi unuku, rani sina, zatim ženu i ćerku koje su još u bolnici i bore se za život. Ma njemu je malo i doživotna robija... - kaže Nevenin deda.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" U KUĆI UBIJENE DEVOJKE Brat: Ne verujem ni da je imao vremena da je siluje

Pogledajte više