DEVOJČICA GLEDALA RANJENE MAJKU I BAKU: Stojan iz Ripnja pokušao da ubije još jedno dete (10)?

Novosti online 11. 04. 2023. u 09:34

MLAĐA sestra N. P. (16), koju je u ponedeljak, kako se sumnja, u Ripnju ubio Stojan Ilić (38), ispričala je kako se strašni zločin odvio, saznaje se iz istrage.

Foto: Z.U.

Prema saznanjima, reč je o desetogodišnjem detetu, koje je i samo bilo u opasnosti od pomahnitalog Stojana, kome je, nakon što je uhapšen, određeno 48-časovno zadržavanje.

Devojčica je navela kako je ubica N. P. pokušao i njoj da naudi, te da je hteo da je udari, ali da je pobegla. Navodila je i da se za pomoć obraćala babi, za koju se kasnije ispostavilo da je ranjena u krvavom piru.

Opisivala je kako je videla majku i babu, obe umazane krvlju, te da je Hitna pomoć odvezla njih dve i ujaka.

Navela je i da su srele brata, koji se uputio kući, te da su ga dozvivali kako bi ga spasili od eventualnog napada. Potom su, dodala je, pozvali i policiju.

Nezvanično se saznaje i da je Stojan I. upao u dvorište dok su se deca igrala, te da je prvo sekirom ubo ujaka, posle čega su se deca sakrila pod krevet.

O Stojanu komšije nemaju reči hvale. Kako je jedna komšinica rekla, osumnjičeni Stojan je i ranije bio nasilan, te je pretio da će da digne ruku na sebe.

(Telegraf)

Pogledajte više