IZA NEVENE I ĐORĐA OSTALA STRAŠNA PRIČA: Tragičan rasplet porodične drame

Novosti online 12. 02. 2023. u 21:19

NEVENA B. (20), koju je u petak uveče ubio suprug policajac Đorđe P. (28), biće sahranjena u utorak na mesnom groblju, dok se još uvek ne zna datum sahrane ubice Đorđa.

Foto: Društvene mreže

U Grockoj, gde su oboje odrasli i odakle im potiču porodice, prepričava se kako mladi par u braku nije proveo ni godinu dana.

Bračna veza se završila uoči Jovandana kada je Nevena kazala Đorđu da više ne može da izdrži pritisak i vratila se bivšem domu.

I dok se u beogradskom prigradskom naselju tuguje i poluglasno prepričavaju detalji iz neskladnog braka dvoje mladih, na društevenim mrežama porodice i prijatelja ređaju se poruke saučešća:

Nevenin otac na "Fejsbuku" je ostavio tag:

- Ljubavi moja, neka te nađeli čuvaju, uvek si sa nama i uvek ćeš ostati. Voli te tata.

Na profilu nesrećnog oca i dalje se ređaju poruke saučešća i podrške prijatelja i poznanika.

Ispred kuće u Grockoj, Foto N. Skenderija

Dan ranije na društvenim mrežama se od devojke oprostila i njena majka.

- Oduzeo mi te je neko ko nije imao pravo!!! Dušo moja, anđele moj, radosti moja, u majkinoj duši si bila, tu ćeš i ostati... Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj mesto za majku svoju. Nadam se da to neću morati dugo da čekam... Svrati mi u snove ponekad. Čekaću te.

Voli te majka, iako više to nikada neću moći da ti kažem. Ali znam da znaš...

Stric nesrećne devojke uz njenu fotografiju sa maturske večeri je kratko napisao: "Neka te anđeli čuvaju, ljubi te čika."

Podsetimo, mladi policajac je posle svađe, u petak po podne u kući u kojoj su nekada živeli zajedno, ubio svoju suprugu, a onda i sebe. Kao razlog ovakvog zločina navodi se da je devojka želela da ga ostavi, a on to nije mogao da podnese.

Đorđev prijatelj, takođe policajac, za "Novosti" je kazao da ovaj nije pominjao crni scenario kada je u petak završio smenu. Kako su juče ispričali prijatelji supružnika, on je bio u Kaluđerici, nakon čega je krenuo da s vidi sa Nevenom zbog dogovora. Po svemu sudeći, Nevena je očekivala dogovor oko razvoda, a on je očekivao da će doći do pomirenja. Na kraju je Đorđe pucao i tako unesrećio ne samo dve porodice iz Grocke.

Patološka ljubomora

NEVENINA majka prekjuče je ispričala kako joj je ćerka nedavno otvrila srce i rekla da je muž vređa i ponižava i ne želi da je pusti iz kuće.

- Ja sam je podržala u njenoj odluci da ga ostavi. Pričala mi je da je puno vređa, neće da ide nigde sa njom, nije joj dao ni da se druži sa onima koji mu nisu odgovarali.

Pogledajte više