UBICA UGUŠIO IVANU: Novi strašni detalji ubistva na Zvezdari

Novosti online

31. 12. 2022. u 10:02

TELO Ivane Krivokapić (26) pronađeno je u stanu na Zvezdari, a prema najnovijim informacijama, ubica je najverovatnije koristio platno ili jastuk kako bi ugušio devojku.

Foto: Shutterstock/Ilustracija/Fejsbuk

Ubica je vrata stana zaključao sa spoljne strane i pobegao, piše Blic.

Inače, Više tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je juče istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane Krivokapić.

Njeno telo pronađeno je u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Ona se nije javljala porodici na telefon dva dana, nakon čega su je njena braća pronašla.

Ugledali su sestru kako nepomično leži na krevetu kroz prozor sa zadnje strane zgrade, odnosno sa zajedničke terase, potom su pozvali policiju koja je ubrzo došla i ušla u stan.

Tužilac je naredio obdukciju sa toksikološkim nalazom, da se pribave svi snimci sa kamera, veštačenje telefona, DNK analiza...

Više javno tužilaštvo u Beogradu juče se oglasilo i saopštenjem.

- Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva I. K.  čije je beživotno telo pronađeno 24. decembra u stanu na Zvezdari. Sumnja se da je, za sada nepoznato lice I.K. lišilo života tako što ju je ugušilo davljenjem. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog krivičnog dela i traga za učiniocem- kažu u Tužilaštvu.

BONUS VIDEO: SNIMCI SA MESTA LIKVIDACIJE U UGRINOVCIMA - Ubica sasuo pet metaka u telo mladića

Pogledajte više