ĆERKA OCU OTELA NOŽ: Porodična drama u naselju Vinogradi u Kaću uoči Aranđelovdana

Lj.P.

22. 11. 2022. u 11:11

U NASELjU Vinogradi u Kaću, u nedelju uveče oko 21.30 sati, uoči Aranđelovdana, meštanin Z.S. (56) je oduzeo sebi život, obesivši se o drvo u dvorištu porodične kuće.

FOTO: N. KARLIĆ

Te večeri, kako saznajemo, prethodno je  između Z.S i njegove šest godina mlađe supruge došlo  do svađe. On je u jednom trenutku dograbio nož i sa njime u ruci počeo da juri ženu po kući, a onda joj je prislonio na vrat. Njihova dvadesetogodišnja ćerka je bila i kući i videvši šta se dešava, uspela je da ocu otme nož iz ruke. Pedesetšestogodišnjak je posle toga izašao iz kuće i obesio se o drvo u dvorištu.

Ekipa Službe hitne pomoći kada je stigla, mogla je samo da konstatuje smrt Z.S. Pedesetogodišnja žena, kako nam je rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, nije primljena u ovu zdravstvenu ustanovu.

Stanovnici ovog naselja u Kaću, za tragičnu dramu u komšiluku, sanali su u ponedeljak, a većina njih nije ništa čula ni videla. Komšije sa kojima smo razgovarali, ne mogu ni da naslute šta je bio povod za nemili događaj.

- Poznajem ih iz viđenja – kaže jedan žitelj naselja Vinogradi. - Nismo se družili, a kada bi se sreli na ulici i on i ona su se uvek ljubazno javljali.

- Ko zna šta se njemu dogodilo u glavi, pa da to učini.

Pogledajte više