SILOVAO JE ROĐENI BRAT: Užasno otkriće o ženi kojoj je, kod Ibarske magistrale, muž od batina oštetio organe

E. H.

26. 10. 2022. u 18:19

DEVOJKU sa Čukarice S. A. koju je u avgustu brutalno pretukao nevenčani suprug Danijel R. (35), protiv kojeg je zbog toga podignuta optužnica, dva meseca kasnije, odnosno početkom oktobra, navodno je silovao rođeni brat B. A.

Foto: D. Goll

On je zbog toga uhapšen i određen mu je pritvor. Sestru je, kako se sumnja, silovao 8. oktobra u blizini čukaričkog groblja.

Nakon što ju je vanbračni suprug surovo prebio u šumi pored Ibarske magistrale, S. A. je završila u Urgentnom centru, gde je operisana. Tad su joj izvađene žučna kesa i levi bubreg, konstatovani prelom rebra, oštećenje jetre, prelom jagodične kosti i brojna nagnječenja mekih tkiva lica. Danijel R. je tada udarao pesnicama i šutirao nogama, gde god je stigao po telu i glavi, pošto je bio ljubomoran i sumnjao da ga ona vara.

B. A. je tada bio prisutan i navodno je pokušao da odbrani sestru, ali mu je, kako saznajemo, zet lupio dva šamara i rekao mu da će ga ubiti ako pokuša da pomogne sestri, pa se B. A. povukao i gledao kako Danijel prebija S. A. Zbog toga je Danijel optužen i za ugrožavanje sigurnosti B. A.

Pošto je devojka nakon operacija skoro mesec dana bila u bolnici, ona je u Drugom tužilaštvu dala iskaz tek u septembru. Njen brat je posle dva puta pozivan da dođe kao svedok-oštećeni, ali se nije pojavljivao, pa je dat nalog policiji da ga privede. Doveli su ga iz pritvora i on je u tužilaštvu ispričao da je u ćeliji zbog nasilja u porodici nad istom sestrom.

Svi oni inače su živeli u nehigijenskom naselju na Čukarici.

Pogledajte više