SUPRUGA TAMARA SPASILA ZVICERA: Ovako je žena navodnog vođe "kavčana" sprečila atentat na muža pre dve godine (VIDEO)

Novosti online 30. 09. 2022. u 21:44

TAMARA Zvicer, supruga vođe kavačkog klana Radoja Zvicera koji je navodno danas ubijen u Panami, ne samo da je direktno učestvovala u vatrenom obračunu kada je navodni vođa "kavčana" ranjen pre dve godine u ukrajinskoj prestonici Kijevu, nego je uspela i da se otarasi oružja.

Foto: MUP RS/Detektiv info/Printscreen

Pretpostavlja se da je Tamara oružje ili bacila ili sakrila na sigurno mesto pre nego što su stigli organi reda, a koliko je vođa kavačkog klana uvek bio oprezan, potvrđuje i činjenica da je njegova žena imala pištolj pri ruci.

Tamara je, prema navodima portala “Detective info”, zapucala iz pištolja u trenutku kada su pucači, navodno dvojica srpskih državljana, presreli šefa kavačkog klana u elitnom delu Kijeva. Pucala je na njih iz pištolja i zahvaljujući tome, Zvicer je izbegao smrt.

Podsetimo, supruga vođe kavačkog klana navodno je bila meta napada i 23. maja 2016. godine, kada je u pravcu njenog automobila ispaljen hitac koji ju je promašio. Za pokušaj ubistva ona je tada optužila Jovana Vukotića, koji je bio označen kao vođa rivalskog škaljarskog klana.

Pogledajte više