JEZIVI SNIMAK TUČE U GROCKOJ: Vukli ga i udarali, oborili na zemlju pa krvnički mlatili stolicom! (VIDEO)

Novosti onlajn

30. 01. 2022. u 15:06

NA društvenim mrežama pojavio se snimak tuče koja se u petak desila u Grockoj, na kome se vidi kako nekoliko mladića brutalno udara muškarca.

Foto: Printskrin/Twitter/Car Šćepan Mali

Kako se vidi na snimku, dvojica muškaraca ulaze u lokal, ali onaj koji je ušao drugi, ubrzo i beži iz kafića. Prvog napadaju i ubrzo se na snimku vidi da ga tuku najmanje tri mladića, udaraju ga i stolicom, dok ovaj, okrvavljene glave, pokušava da izađe iz lokala.

Kako je ranije saopštio MUP, uhapšeni su I. G. (39) zbog sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i U. D. (25) i D. P. (22), zbog sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede, saopštio je MUP.

Osumnjičeni I. G. se tereti da je ispalio dva projektila iz pištolja na grupu muškaraca u jednom lokalu u Grockoj, među kojima su bili U. D. i D. P.

I. G. se zatim udaljio sa lica mesta, a tridesettrogodišnjeg muškarca koji je bio sa njim u društvu, grupa mladića je fizički napala i nanela mu teške telesne povrede.

Policija je identifikovala sve učesnike ovog događaja i nastavlja rad na utvrđivanju činjenica.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pogledajte više