RADISLAVA SAHRANJUJU SUTRA U PODNE: Osumnjičeni za ubistvo u Kaoniku kod Kruševca još uvek u bekstvu

S. Babović

05. 12. 2021. u 16:49

RADISLAV Aksentijević (55), koga je, kako se sumnja, u petak oko 20.30 upucao Slaviša Panić (45) u Kaoniku kod Kruševca biće sahranjen sutra u 12 sati na lokalnom groblju, saznaju "Novosti".

Foto: Fejsbuk

Za sobom je neutešne ostavio suprugu, tri ćerke i najmlađeg sina.

Kako su "Novosti" juče objavile, osumnjičeni je u jednom trenutku bio lociran u Trsteniku, pa je proširena opseg potrage.

- Neposrednih očevidaca ubistva nema, a prema do sada poznatim informacijama, za sada sve ukazuje da su se žrtva i osumnjičeni raspravljali u lokalu, pred svedocima, a da je trebalo da "raščiste" račune oko poljoprivredne mehanizacije i pokvarenog kompresora nešto kasnije - navodi nezvanično izvor "Novosti".

- Da se rasprava u lokalu ne rasplamsa, pomogao je meštanin M.G, koji je ubedio Radislava da odu kući, što je ovaj i učinio.

Ipak, susret je već bio zakazan. Radislav je, tvrde njemu naklonjeni sagovornici, krenuo, za svaki slučaj, sa lovačkom puškom, dok je Slaviša seo u auto, i od benzinske pumpe krenuo na mesto susreta sa pištoljem.

- Postoje indicije da osumnjičeni nije ni napuštao vozilo, već da je poznanika upucao sedeći za volanom, posle čega je pobegao - navodi nezvanično izvor "Novosti".

- Žrtvi nije bilo spasa. Porodica pokojnog ne veruje da bi on upotrebio pušku. Obdukcija i dalji tok istrage tačno će odrediti putanju metaka, posle čega će moći da se detaljno rekonstruiše ceo sled događaja i pre svega, da se utvrdi da li je žrtva upucana vatrenim oružjem iz vozila.

Policija je na licu mesta našla čaure, a meštanin Slavoljub Tomić, koji živi nedaleko od mesta događaja, potvrdio je za "Novosti" da je čuo tri hica. Prema rečima teče osumnjičenog Tomiše Miloševića, Panića su "hvatali sa automatima,ukradenom robom", a do "pre pet meseci bio je u zatvoru".

Pogledajte više