TUKLI GA ŠTANGLOM I IZBOLI NOŽEM: Muškarac napadnut u Šapcu i dalje u teškom stanju, u toku potraga za napadačima

V. MITRIĆ

27. 11. 2021. u 17:31

FILIP F. (30) iz Šapca koji je u petak po podne, zadobio više uboda nožem ispred jedne kladionice u gradu je i dalje u teškom stanju.

Foto: V.M.

On je odmah po prijemu u Opštu bolnicu u Šapcu operisan i bilo kakve dalje prognoze su, kako kađu lekari, nezahvalne. A policija je identifikovala napadače, koji su osumnjičeni za krivično delo ubistvo u pokušaju, i za njima je raspisana potraga. U napadusy korišćeni nož i metalna štangla.

- Dva mladića i jedna devojka izleteli su iz „golfa“ i krenuli su na Filipa F.koji je počeo da beži - kažu komšije povređenog. - U jednom trenutku jedan od napadača ga je uhvatio za jaknu, a drugi mu je jako zario nož u leđa. Nastavili su da napadaju, jedan ga je i dalje ubadao nožem, a drugi je na njega nasrnuo metalnom šipkom.

Napad su primetili rođaci Filipa F, koji žive u obližnjoj kući i izleteli, tako verovatno sprečivši da ovaj možda i bude ubijen.

Napadači i njihova pratilja su pobegli, a komšije, koje su navodno prepoznale napadače, pozvale su hitnu pomoć.

Napad se dogodio ispred kladionice u Ulici Stojana Čupića,kod OŠ „Vuk Karadžić. Spominje se da su i obližnje kamere sve snimile. Jedan od napadača, kako se nezvanično priča, iza sebe ima četvorogodišnju odležanu robiju .

BONUS VIDEO - OPSADNO STANjE U NOVOM PAZARU: Policija blokirala grad posle pucnjave

Pogledajte više