SIN ĆE SAD DA NOSI NJEGOV TERET: Komšija progovorio o Majinom ubici - Bolje da je glavu izgubio, nego što je ovo uradio

Novosti online 13. 11. 2021. u 19:50

PREDSEDNIK MZ Draga kod Tutuna Mušina Tahir progovorio je o zverskom činu meštanina Murata Pepića(55).

Mesto gde je pronađeno beživotno telo žene / Foto N. Kočović

Za njim je policija tragala zbog ubistva Maje Odalović iz okoline Kraljeva koja je rodom sa Kosova, a on je nađen mrtav u napuštenoj kući u selu Vrba, dvadesetak kilometara od mesta gde je pronađeno telo ubijene žene.

- Zatečen sam kao čovek i kao meštanin sela Draga vešću od juče. Strašna je vest da je Murat Pepić uradio takvu stvar i da je zločinac. Bolje bih podneo da sam čuo da se satro negde ili kako god izgubio glavu i život nego što je to uradio. Celo selo je u šoku i treba da plati za zloćin. Obrukao je sve nas, a ne samo svoju porodicu - kaže Tahir.

O Muratu prvi čovek u selu kaže da je bio čudak i nestalan, da nisu imali česte kontakte, ali njegovog sina hvali.

- Čudnovat je to bio čovek. Živeo je i u Nemačkoj, a ima sina iz prvog braka koji je dobar momak. Žao mi njega što će da nosi teret takvog oca - ispričao je Tahir vidno razočaran.

Policija ga pre 20 godina isprebijala zbog stalnih ekcesa

Murat Pepić je u novogodisnjoj noći 2001. godine isprebijan kada se sukobio sa policajcima usled pijanstva i tuče u lokalu. Međutim on kasnije vodio spor sa policijom zbog toga pravdajuci se da su na njega sluzbena lica imala pik jos dok je sa bratom držao kafanu u Tutinu, kao da se zbog toga devedesetih odselio u Nemačku.

BONUS VIDEO - HIT SNIMAK IZ BEOGRADA: Devojka zarobljena u ljuljašci, vatrogasci je oslobađali

(Republika)

Pogledajte više