PRESREO JE ĐOKIĆE NA ŽUTOM SKUTERU: Brat osumnjičen za trostruko ubistvo - naterao Gorana da gleda kako mu ubija ženu, pa ćerku?

Novosti online 21. 10. 2021. u 21:54

G. Dž. (52) iz Moravca, uhapšen je pod sumnjom da je ubio porodicu Đokić. On je, kako se sumnja, kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo na skuteru.

Foto: J.Ćosin/Fejsbuk/ilustracija

Kako piše "Blic", kobnog 26. septembra, Džonić je oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu, presreo rođake. Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem za sada nije poznato. Na toj lokaciji ih je, kako se sumnja, svo troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tela zapalio!

Ubistvo je počinjeno na izuzetno brutalan način i to tako što je prvo ubio Gordanu Đokić sa dva hica - jednim u grudi, a drugim u glavu dok su njena ćerka Lidija i suprug Goran to gledali, a potom je likvidirao i Lidiju, a tek na kraju Gorana Đokića.

Nakon što ih je ubio, kako se sumnja, tela porodice Đokić njihov rođak je polio benzinom, koji je tu ranije doneo i pripremio, a onda ih zapalio. Kada su tela izgorela gotovo do neprepoznatljivosti, ubica ih je odvukao do šiblja, prekrio ih granama i tu ostavio.

Nakon toga njihov automobil odvezao je desetak kilometara dalje gde ga je zapalio kako bi uništio sve tragove, a na istom mestu zapalio je i svoj žuti skuter kojim je krenuo u izvršenje nezapamćenog zločina!

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, ubica i žrtve su bili veoma bliski i znali su se celog života, nikada nisu imali međusobnih problema. Uhapšeni Džonić je živeo svega četiri kuće od porodice Đokić!

Osumnjičeni je inače vatrogasac u penziji, ima suprugu i dva sina. Jedan sin mu je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pogledajte više