TINEJDŽER SAUČESNIK U STRAVIČNOM ZLOČINU: Uhapšen i drugi osumnjičeni za ubistvo Jelke Nastasić (63)

J. L.

12. 07. 2021. u 07:00

SOMBORSKA policija uhapsila je i 19-godišnjeg Somborca, osumnjičenog da je u četvrtak po podne lišio života Jelku Nastasić (63).

Foto J. Lemajić

On je drugi osumnjičeni za krivično delo teško ubistvo iz koristoljublja, a pre njega, već u petak uhapšen je 26-godišnji muškarac iz Kule.

- Prvi osumnjičeni je uhapšen dan posle zločina, a drugi se skrivao, ali ga je policija locirala i uhapsila. Ovim je ovaj deo procesa zaokružen, sada je na redu tužilaštvo - potvrdili su nam u PU u Somboru.

Hapšenjem dvojice mladića stavlja se tačka na nagađanja da su zločin počinili migranti koji se u tom kraju često sreću. Nezvanično saznajemo da je kod prvog osumnjičenog pronađen zlatan nakit nastradale žene, ali ne i novac koji joj je neposredno pre toga doneo sin Duško (30.000 dinara).

Stravičan zločin koji je potresao ceo grad dogodio se u porodičnoj kući u Ulici Branka Radičevića. Iako se na početku mislilo da su vinovnici ovog nedela ušli kroz zadnje dvorište, oni su ipak ušli na kapiju, koja je bila otključana.

- Drugi sin, Draško, došao je da poseti majku i video je svu u krvi. Jednog čoveka je zatekao kako se sakrio kod frižidera i gurao ga da mu se ne vidi lice. Onda su pobegli - pričaju prve komšije.

- Krvnički su je udarali pesnicama, ili ko zna čime, kada joj je lobanja smrskana. Sin je u šoku pozvao policiju, nisu pronašli ni novac, ni zlatan nakit koji je nesrećna žena imala.

Pogledajte više