DETALJI PUCNJAVE U ČAČKU: Izrešetao mladića po nogama, pa se dao u beg (FOTO)

V. I.

21. 06. 2021. u 20:19

ČAČANIN M. Š. (27) upucan je u pucnjavi koja se dogodila u ponedeljak u 18.45 časova u jednoj od najprometnijih ulica grada na Moravi, Nemanjinoj ulici, ispred jednog od popularnih kafića.

Foto: V. Ilić

Na njega je, kako saznajemo, pucao muškarac koji je bio prekriven maskom, a koji je u pravcu M. Š. iz pištolja ispalio više hitaca, zadajući mu ustrelne i prostrelne rane u predelu obe noge.

Posle pucnjave, napadač se dao u bekstvo, a policija intenzivno traga za njim.

Prema nezvaničnim saznanjima, pucnjava se dogodila dok je M. Š. šetao psa. Napadač je pritrčao i započeo pucnjavu, a hici su pokosili mladića, koji je pao na zemlju.

Foto: V. Ilić

Odmah je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je povređenog prevezla u urgenti centar Opšte bolnice u Čačku. Posle prvih pregleda, lekari su konstatovali teške povrede, koje na sreću, nisu ugrozile život M. Š. On je, nezvanično saznajemo, na odeljenju intenzivne nege.

Da podsetimo, M.Š. je pre četiri godine izboden nožem u strogom centru grada, i to naočigled brojnih prolaznika, koji su u to vreme šetali trgom. Povređenom je tada tri ubodne rane nožem naneo V. S. (28). Da li pucnjava i ovo ubadanje od pre četiri godine imaju veze, utvrdiće istraga.

Pogledajte više