PRETUKLI GA NASMRT, PA ZAPALILI: Evo kako su se Dejanova žena, njen ljubavnik i maloletnik branili u tužilaštvu

Novosti Onlajn

09. 10. 2023. u 16:25

SLAĐANA P. (28) i njen ljubavnik Srećko M.(25) inače, najbolji drug ubijenog Dejana, kao i maloletni M.P. (17) koji su 5. avgusta mučki ubili Dejana P. (33) iz sela Klokočevac , saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu , nakon čega im je produžen pritvor do 30 dana.

Foto facebook/sladjana paunovic

- Svo troje uhapšenih za krivično delo teško ubistvo, saslušani su. Slađana P. supruga ubijenog Dejan P. u svojoj odbrani negirala je umešanost u zločin , kao i da je suprug maltretirao, tukao nju i decu, što će dalje biti predmet dalje provere. Srećko M. i maloletni sedamnaestogodišnji M. P. su priznali svoja krivična dela. Inače, za četvrtak , 12. oktobar zakazana je exskumacija tela ubujenog Dejana P. s bzirom na to da nakon ubistva na zahtev supruge i brata nije urađena obdukcija, a sve u cilju dodatnih analiza neohodnih za sporvođenje dokaznog postupka - kaže Ksenija Branković, glavni tužilac VJT u Negotinu.

Do prave istine, kako se dogodio ovaj monstruozni zločin policija u Majdnapeku došla je tako što se malololetni M. P.(17) u pripitom stanju izleteo prijatelju iz susednog sela Topolnica koji obavestio rođenog brata nastradalog Dejana i nadležne organe.

Inače, svo toroje osumnjičenih koji su su 5. avgusta u kasnim večernjim satima, nakon vraćanja iz druge smene krvnički ubili drvenim drškama od lopata i palicama, Dejana P. iz Klokočevca , potom ubacili u terensko vozilo marke ,,lada niva,, polili benzinom , zapalili i gurnili niz liticu u blizini atarskog puta, nakon hapšenja pali su na poligrafskom ispitivanju u Policijskoj satnici u Majdnapeku i priznali zločin.

BONUS VIDEO: VIDEO SA MESTA UŽASA U NIŠKOJ BANjI: Dečak pronađen mrtav - policija na terenu

(Telegraf)

Pogledajte više