OPLJAČKALA I POVREDILA VLASNICU RADNJE? Podignuta optužnica protiv žene sa Zvezdare zbog razbojništva

N.B. 06. 02. 2023. u 12:29

PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je nadležnom sudu optužnicu protiv A. M. M. zbog sumnje da je 15. januara oko 20.10 časova, u jednoj radnji u Murmanskoj 3a, u naselju Zvezdara, izvršila razbojništvo.

Foto: Ilustracija

Tvrdi se da je tom prilikom uz pretnju nožem od vlasnice radnje J. K. oduzela  63.000 dinara, nanevši tom prilikom oštećenoj lake telesne povrede.

- Postoji opravdana sumnja da je okrivljena došla do radnje, stala ispred pulta za kojim se nalazila oštećena J. K. i od iste zatražila cigarete, krem bananice, a potom i sok, te kada je oštećena pružila ruku da dohvati sok, okrivljena A. M. M. je izvadila nož, uperila ga ka oštećenoj i zatražila da joj preda novac  - navodi se u saopštenju Tužilaštva. - Kada je vlasnica radnje to odbila da učini, a zatim pokušala da okrivljenu izgura iz objekta, A. M. M. je nožem ubola oštećenu, nanevši joj lake telesne povrede.

Vlasnica radnje je zatim, kako se tvrdi, istrčala iz prodavnice, a za njom i okrivljena tražeći joj novac, da bi se okrivljena potom vratila u prodavncu i staklenom flašom koju je uzela sa police gađala oštećenu pogodivši je u lice.

- Vlasnica radnje je iskoristila taj trenutak i zaključala A. M. M. u prodavnici, gde je okrivljena iz kase uzela 63.000 dinara, a potom je rukom razbila staklo na vratima prodavnice i kroz tako načinjen otvor se udaljila u nepoznatom pravcu - piše u saopštenju.

Pogledajte više