SKINUO NANOGVICU I STAVIO JE NA PSA, A ON SE ŠETAO PO GRADU: Prebio sina bivšeg predsednika Jugoslavije, sutra u tužilaštvu

J.D.Lj.

14. 12. 2022. u 09:12

POLICAJCI iz PS Novi Beogad u konsultaciji sa zamenikom Trećeg OJT uhapsili su i odredili zadržavanje do 48 časova Dejanu Vuksanoviću (29) zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ometanje pravde i krivično delo Uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Foto Fejsbuk

Dejan Vuksanović je zbog prebijanja Darka Lilića, sina nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića, krajem oktobra osuđen na 12 meseci kućnog zatvora uz nanogvicu, na osnovu sklopljenog sporazuma o priznanju krivice sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.

Kako je saopštilo Treće osnovno javno tužilaštvo Vuksanović koji je uhapšen biće sutra priveden i saslušan. Njemu se sada na teret stavlja na teret i ometanje pravde kao i uništenje tuđih stvari. Njemu je od strane suda izrečena mera zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora koji je on, tvrdi tužilaštvo, prekršio. Nakon što bude saslušan sutra biće odlučivano o određivanju pritvora, kao i eventualnoj težoj meri za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka. 

Vuksanović je, podsetimo, skinuo tzv. nanogvicu, okačio je na svog psa, koji je bio u stanu, a on se šetao po gradu.

Foto Z. Jovanović

Pogledajte više