NEMA POSTUPKA PROTIV DUŠKA TOŠIĆA: U Tužilaštvu saslušana Jelena Karleuša

N. B.

08. 04. 2022. u 12:51

PRVO osnovno javno tužilaštvo je donelo odluku da se protiv Duška Tošića ne pokreće krivični postupak, vezano za incident od 7. januara.

Foto: ATA images

Tužilaštvo je tu odluku donelo uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu Jelene Karleuše, saopšteno je iz Tužilaštva.

Sa dežurnim zamenikom javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktirali su policijski službenici PS Savski venac povodom događaja na Božić, kada je policija pozvana u dom Tošića.

U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, tada su prema Dušku Tošiću od strane policijskih službenika PS Savski venac izrečene hitne mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i privremene zabrane učiniocu da kontaktira sa žrtvom nasilja i prilazi joj, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj, što je učinjeno 3. marta, nakon čega je danas u prostorijama tužilaštva sa oštećenom obavljen razgovor. Ona je tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug krivično goni zbog predmetnog događaja.

Pogledajte više