UKINUTA PRESUDA ZA UBISTVO SLOBODANA ZDRAVKOVIĆA: Aleksandra je čuvala stražu, dok je Zoran žrtvu zverski pretukao nasmrt i opljačkao

V. Đ. 10. 02. 2022. u 09:23

APELACIONI sud u Nišu ukinuo je presudu Višeg suda u Zaječaru kojom su ovdašnji meštanin Zoran T. (45) i njegova devojka Aleksandra S. (48), iz Zemuna, osuđeni na po 20 godina zbog ubistva Zaječarca Slobodana Zdravkovića (76). Predmet je vraćen na ponovno suđenje.

Arhiva Novosti

Oboje su osuđeni za krivično delo teško ubistvo. Ovo je bila prvostepena presuda na koju su i odbrana i tužilaštvo imali pravo da ulože žalbe. Više javno tužilaštvo u Zaječaru je za oboje prethodno tražilo maksimalnu kaznu zatvora i najavilo da će se žaliti na presudu.

Stravičan zločin desio se februara 2020. godine. Aleksandra S. je stajala ispred kuće i čuvala stražu, dok je njen momak Zoran T. preskočio ogradu i ušao u kuću Zdravkovića gde ga je tupim predmetom udarao po glavi sve dok se nije onesvestio. Potom ga je vezao selotejpom i kanapom, stavio mu selotejp preko usta i pretukao ga na smrt.

Iz kuće je odneo laptop i zlatni lanac sa priveskom i pobegao zajedno sa svojom devojkom. Ubica je brzo uhapšen i odmah je sve priznao. 

BONUS VIDEO: 

UBIJEN U TUČI: Mesto zločina u Grockoj, policija na uviđaju, odnose telo

                                                                                                                             
Pogledajte više