ALEKSA PRE SMRTI OBJAVLJIVAO FOTOGRAFIJE SA SLAVLJA: Stradali mladić iz Aleksinca bio je sportista i omiljen u društvu (FOTO)

Novosti onlajn

17. 05. 2021. u 12:47

SINOĆNjA tuča koja se dogodila na proslavi 18. rođendana u jednom aleksinačkom restoranu, kobno se završila po mladića Aleksu S. (26), koji je preminuo noćas u KC Niš od zadobijenih povreda pod za sada još nerazjašnjenim okolnostima.

Foto: Printscreen/Instagram

Kako se može videti na Instagramu profilu stradalog mladića, on je nekoliko sati pre smrti objavljivao storije sa proslave rođendana.

Foto: Printscreen/Instagram

Kako smo saznali, Aleksini roditelji su razvedeni i on je je živeo kod babe i dede. Njegova majka, koja inače živi u Švedskoj,  trenutno je na putu sa Srbiju.

Foto: Printscreen/Instagram

Celo naselje tuguje za mladićem, kako kažu bio je vredan i dobar momak.

- Aleksa je 5 godina radio kod nas. Znamo ga kao sjajnog prijatelja, vrednog kolegu, dobru osobu, fudbalera. Nije pušio, slabo je i pio... - rekao nam je Ivica Ilić, Aleksin kolega.

Podsetimo, mladić je preminuo noćas u KC Niš od posledica povreda koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima na rođendanskom slavlju u jednom restoranu u Aleksincu.

Foto: Printscreen/Instagram

Kako smo ranije saznali, policija je sinoć oko 20 sati intervenisala nakon što joj je prijavljena tuča.

Pogledajte više