NOVI DETALJI LANČANOG SUDARA NA PUTU ČENEJ – NOVI SAD: Učestvovali autobus, četiri automobila i kamion, osmoro povređeno, među njima i dete

Lj.P.

14. 11. 2023. u 15:06

U LANČANOM sudaru danas na putu od Čeneja prema Novom Sadu, učestvovalo je šest vozila, a povređeno je osam osoba, među kojima i jedno dete.

CK Požarevac

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je autobus jednog auto-prevoznika, za čijim volanom je bio vozač iz Šri Lanke, iz još neutvrđenih razloga udario u vozilo ispred sebe. U autobusu je bilo oko 60 putnika.

Posle toga je došlo do lančanog sudara, u kojem su učestvovala još četiri automobila i kamion.

Kako je za „Novosti“ rekao dr Zoran Krulj, portparol novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, poziv su primili u 13.04 sati. Po prvom prioritetu zbrinuto je i pregledano ukupno osmoro povređenih. Pomoć je ukazana ženskim osobama starosti 39, 41, 35 i 39 godina. One su transportovane na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Pomoć je, prema rečima dr Krulja, ukazana i muškarcima starosti 37, 23 i 30 godina, kao i jednogodišnjem detetu. Povređeni muškarci su prevezeni u Urgentni centar, dok je dete transportovano na odeljenje hirurgije Dečje bolnice.

Policija je na mestu nesreće i obavlja uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće. Na pomenutom putu stvorila se dugačka kolona vozila.

Pogledajte više