ZATEČEN NA ULICI – PREMINUO U BOLNICI: Policija radi na utvrđivanju okolnosti događaja

I. M. 04. 04. 2023. u 16:45

Policijski službenici u Leskovcu intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je juče po podne u centru grada preminuo muškarac, star 69 godina.

Foto: I. Mitić

Nesrećnog čoveka je ekipa Hitne pomoći zatekla u lošem zdravstvenom stanju na kolovozu Bulevara Oslobođenja, pored jednog vozila, i hitno ga transportovala u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice, ali lekari nisu mogli da mu spasu život.

U policiji nam je rečeno da intenzivno rade na rasvetljavanju okolnosti ovog događaja, naložena je i obdukcija tela, a istraga će pokazati ima li elemenata nekog krivičnog dela.

Prema nezvaničnim informacijama, s obzirom na to da nije bilo svedoka, policija se u istrazi pomaže i snimcima sa okolnih nadzornih kamera.

Nakon što nadležni budu prikupili sva neophodna saznanja biće poznato i to da li je muškarac pao na kolovoz zato što mu je pozlilo, dok je prelazio ulicu, ili je do toga došlo nakon kontakta sa vozilom.

Niko od zvaničnika nije mogao da potvrdi spekulacije o navodnoj sumnji da je nesrećni čovek udaren automobilom za čijim je volanom bio vozač kod koga je alkotestom utvrđeno prisustvo čak dva promila alkohola u organizmu.

Pogledajte više