TATA BI DA LEŽI TU GDE SI TI: Potresne scene sa sahrane malog Nemanje, kod Sopota, otac ponavljao - Sine, kako dalje da živim bez tebe?!

J.D.Lj. 09. 03. 2023. u 15:29

U DRLUPAMA, selu pokraj Rogača kod Sopota, danas je sahranjen šestogodišnji Nemanja Nikodijević, koji je tragično stradao kada je, igrajući se, upao u septičku jamu i udavio se.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Na večni počinak mališana je ispratio otac Zoran Nikodijević, rodbina, prijatelji, komšije.

Niko od stotinak ljudi koji su došli na seosko groblje nije mogao da sakrije suze za tragično stradalim mališanom, a naročito dok je otac Zoran stalno ponavljao: "Sine, kako tata dalje da živi bez tebe?! Tata bi sad da leži tu gde ćeš ti, da mogu samo da zamenimo mesta... Ne mogu više, ne znam kako dalje, ali moram, zbog naše Nikoline...".

Podsetimo, strašna tragedija dogodila se kada je Nemanja, dok je njegov otac Zoran spavao u kući, izašao napolje da se igra i upao u jamu punu vode koja se nalazi u dvorištu u selu Rogača u Sopotu i udavio se.

Zoran, kada se probudio i video šta se dogodilo, na sve načine pokušao je da spase dete. Ali za Nemanju je već bilo kasno...

Zoran Nikodijević za sada neće krivično odgovarati zbog smrti mališana, ali Više javno tužilaštvo u Beogradu čeka da im dostave nalaze obdukcije i toksikologije, kako bi znalo kako dalje da postupa u ovom predmetu.

Inače, Zoran je samohrani roditelj dvoje maloletne dece, koje je prošle godine ostavila majka i razvela se sa suprugom. Otac je sve činio da deca imaju pristojan život i da im nadomesti ljubav oba roditelja.

Posle tragedije, kada je maleni Nemanja izgubio život, nadležni iz Centra za socijalni rad oduzeli su Zoranu drugo dete - ćerkicu Nikolinu. Ona se trenutno nalazi u Zvečanskoj, a otac i komšije apeluju na nadležne da je vrate Zoranu, jer on posle gubitka sina neće moći da preživi da drugo dete ne bude sa njim.

BONUS VIDEO - VELIKA TRAGEDIJA KOD BAČKE TOPOLE: Prvi snimci nakon požara u kom je stradalo dvoje dece

Pogledajte više