"ZNAM DA JE SADA NA NEKOM LEPŠEM MESTU..." Potresna objava oca tragično stradale Ilinke

Novosti online 19. 01. 2023. u 08:05

DALIBOR Dujović, otac nestale Ilinke iz Priboja, čije je telo pronađeno juče posle 37 dana potrage, oprostio se od nastradale ćerke potresnim rečima.

Printscreen/Facebook

- Trideset osmi je dan! A naše vreme je stalo na 37. danu. Našao sam moje dete! Nismo imali šansu i priliku da spasemo moju Ilinku. Nedostaje mi! A znam da je sada na nekom lepšem i boljem mestu od ovoga i da me čeka. Kad Bog odluči idem ja kod moje Ike da je zagrlim - napisao je Dalibor na svom profilu na društvenim mrežama.

Dalibor je hteo da se zahvali svima koji su sa njim više od mesec dana tragali za nestalom devojkom iz Priboja.

- Prijatelji moji! Hteo bih još ovu poruku napisati i zahvaliti vam se u moje ime i ime porodica Dujović i Zeković. Učinili ste mnogo za sve nas. Za sebe. Dokazali ste ili saznali da jeste dobri ljudi. Puni srčanosti, ljubavi, vere i hrabrosti. Nadam se da neću nikoga zaboraviti. Teško mi ide ovakvo pisanje. Naučio sam drugačije sa vama!

Podsetimo, telo Ilinke Dujović (24) iz Priboja pronađeno je pre dva dana u slivu reke Lim u blizini Rudog na teritoriji Bosne i Hercegovine. Otac je identifikovao ćerku i sada čeka rezultate obdukcije.

(Alo.rs)

BONUS VIDEO: RAZOTKRIVEN RAZBOJNIK SA ZVEZDARE: Nož je potegla mlada ženska osoba

Pogledajte više