ANALITIČARA NA SMRT IZUJEDALI VLASNIČKI PSI: Direktor "Veterine Beograd" o novim detaljima tragedije u Velikoj Ivanči

A. Z. K. - M. Š.

04. 01. 2023. u 21:15

POVODOM tragedije koja se danas dogodila u Velikoj Ivanči oglasio se i direktor "Veterine Beograd" Budimir Grubić koji je rekao da psi koji su napali analitičara Vladana Radosavljevića, nisu lutalice već vlasnički psi.

Foto A. Stevanović

Kako je rekao za "Novosti", ekipe "Veterine" su nakon tragedije preuzele životinje i smestile ih u azil.

- Iako se prvo pojavila informacija da su u pitanju lutalice, po izlasku na teren psi su pronađeni u boksovima. Poznato je i čiji su, dva psa su mešavina staforda i pitbula, a treći je slična mešavina. Ovo su psi koji su naučeni da brane teritoriju, ali takva njihova ćud nije dobra po druge ljude. Eutanazija je kod nas zabranjena, oni su smešteni i izolovani, a sud će odrediti šta će dalje biti sa njima - rekao je Grubić.

Podsetimo, danas su analitičara Vladan Radosavljevića (62), iz sada nepoznatih razloga, napala tri psa i on je iskrvario na smrt. U pokušaju da ga zaštiti, povređena je njegova supruga Olga (58), koja je prebačena u Urgentni centar zbog povreda koje je zadobila.

Komšije Radosavljevića sa nevericom su primile tragičnu vest.

Foto: Printskrin TV Mreža

- Svi smo iznenađeni i u šoku smo. Bio je divan komšija. Ne možemo da verujemo šta se desilo. Ne znamo što je otišao tamo - kažu Vladanove komšije u suzama.

BONUS VIDEO - FRISTAJLER POTPUNO TONE: Pukao mostić koji spaja splav sa obalom


 

Pogledajte više