ČEKAJU SE NALAZI DNK ANALIZE: Na telu koje je isplivalo kod Ade Huje nađen sat, a u džepu mobilni (FOTO/VIDEO)

Novosti online 18. 05. 2022. u 12:26

TELO za koje se sumnja da je Matej Periš, koje je pronađeno jutros kod Ade Huje, prebačeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će biti urađena DNK analiza.

Foto: P. Milošević

Garderoba na telu odgovara onoj koju je Splićanin imao u noći nestanka, ali dok se ne utvrdi DNK analizom, ne može se sa sigurnošću potvrditi identitet.

Na telu muškarca pronađen je srebrni sat na ruci, a u džepu pantalona mobilni telefon.

Nenad Periš, Matejev otac, ranije je dao DNK uzorak za upoređivanje, što će biti i urađeno u toku dana.

- Mora se još uporediti DNK, ali po odeći, pronađen mladić odgovara Mateju. Eto, to je ono što vam mogu reći, nemam za sada ništa drugo. Jako mi je teško i očekivali smo neku sretniju informaciju, ali svaka istina je istina i s njom se moram suočiti, ja i moja porodica. To je tako, dalje ne mogu ništa kazati. Jako mi je teško. Doći ću za Beograd - rekao je Nenad Periš za "Telegraf".

Podsetimo, telo je pronađeno jutros na desnoj obali Dunava. Kako kažu izvori "Novosti", po konstituciji, odeći, aplikaciji na majici, sumnja se da je reč o Mateju Perišu, za kojim se traga od decembra prošle godine, kada je nestao iz kluba "Gotik". On je u klubu bio sa prijateljima, sa kojima je došao u Beograd kako bi proslavili Novu godinu.

 
Pogledajte više