DRAMA U NEGOTINU: Noćas izgorela tri autobusa "Nikolić prevoza" (FOTO)

S.M.J.

06. 08. 2021. u 11:49

U KRUGU preduzeća “Nikolić prevoza” u Samarinovcu kod Negotina rano jutros oko 2 sata i 30 minuta izbio je požar u kojem su u potpunosti izgorela tri autobusa. Vlasnik kompanije Goran Nikolić izrazio je sumnju da je požar podmetnut, a od nadležnih organa očekuje da rade svoj posao.

foto: privatna arhiva

- Kada sam primetio požar istrčao sam iz kuće i počeo da gasim, ali je nažalost bilo vetra, pa se vatra proširila na ostala dva. Mogu samo da pretpostavim ko iza toga stoji – kaže Goran Nikolić.

Odmah po dojavi na lice mesta došli su sa dva vozila i pripadnici Vatrogasno spasilačkog odeljenja Negotin, a u pomoć su pritekli i vatrogasci iz jedinice HE “Đerdap dva”, takođe, sa dva vozila. Požar je u potpunosti ugašen.

- Srećom te su vatrogasci brzo stigli inače bi izgoreo ceo vozni park i kuća. Strašno je sve ovo. Nemam reči – dodaje Nikolić.

U krugu “Nikolić prevoza” u toku je uviđaj koji bi trebalo da pokaže kako je došlo do požara. Prema prvim pokazateljima, materijalna šteta je poprilično velika, jer se radi o autobusima nove generacije.

foto: privatna arhiva

foto: privatna arhiva

foto: privatna arhiva

Pogledajte više