UPAO U KUĆU I VEZAO MUŽA I ŽENU? Rasvetljeno razbojništvo u Šapcu, uhapšen osumnjičeni muškarac (33)

V.M.

21. 04. 2021. u 16:27

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, intenzivnim radom, rasvetlili su razbojništvo počinjeno pre sedam dana i uhapsili sugrađanina M. D. (33) osumnjičenog da je izvršio ovo krivično delo, potvrđeno nam je u PU Šabac.

Foto D. Ristić

Sumnja se da je sada uhapšenio maskiran, 14. aprila, u ranim jutarnjim satima, ušao kroz prozor podruma u kuću pedesetogodišnjeg muškarca i, uz pretnju pištoljem, vezao njega i njegovu suprugu, tražeći novac.

Potom je, kako se sumnja, odvezao ženu, a ona mu je dala veću sumu novca u evrima. Osumnjičeni je pobegao, a policija ga je neumornim, profesionalnim radom, uz naloge i savete iz Višeg tužilaštva, identifikovala.Takođe, pronađen je i sav ukradeni novac i biće vraćen vlasniku.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu. Tužilac će da odluči da li će za uhapšenog, po isteku policijskog zadržavanja, da predloži pritvor sudiji za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu.

Pogledajte više