VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU: Osumnjičeni za napad na direktora Zavoda za statistiku izričit na saslušanju - "Niko me nije maltretirao"

Novosti online 21. 12. 2023. u 12:31

U CILjU tačnog informisanja, Više javno tužilaštvo u Beogradu obaveštava javnost da je osumnjičeni Dragoslav M. na saslušanju pred ovim tužilaštvom 18. decembra 2023. godine izričito izjavio da ga od trenutka hapšenja niko nije maltretirao.

FOTO: Arhiva novosti

Na posebno pitanje tužioca da li je maltretiran od strane policije, osumnjičeni je odgovorio: „U utorak oko 00.00 časova, dok sam bio na ulici, neko me je udario u glavu nekim predmetom, a kada me je policija privela, niko me nije maltretirao”, izjavio je osumnjičeni na zapisnik sa saslušanja, koji je potpisao bez stavljanja primedbi, kao i njegov izabrani branilac.

Dragoslav M. je prethodno podučen o svojim pravima u krivičnom postupku, pored ostalog da može da zahteva lekarski pregled bez odlaganja, odnosno da ga pregleda lekar koga slobodno odabere, a ako nije dostupan, lekar koga odredi tužilaštvo ili sud, a što Dragoslav M. nije tražio.

Napominjemo da osumnjičeni nije imao bilo kakve vidljive povrede, niti se žalio na iste.

BONUS VIDEO: OVAKO SU "PALI" NARKO-DILERI IZ NOVOG SADA: Zaplenjeno 130 kg marihuane

Pogledajte više