NISAM JE DAVIO I ŠUTIRAO: Evo kako se branio osumnjičeni za napad na Kineskinju - Video sam da mi fale mobilni, 100 evra i dokumenta (VIDEO)

N.B. 06. 10. 2023. u 16:23

KRISTIJAN D. osumnjičen da je juče u jednom hotelu u centru Beograda pretukao kinesku državljanku, danas je u svojoj odbrani Pred osnovnim tužilaštvom tvrdio da ju je nekoliko puta udario po glavi, kada je video da mu iz novčanika nedostaju 100 evra, kao i lična dokumenta i mobilni telefon.

Foto: Printskrin/ Instagram/ moj_beo_grad_

Kako saznajemo, on je prilikom saslušanja tvdio da je nije davio, šutirao, niti da joj  je udario glavu o pod.

On je, prema nezvaničnim informacijama ispričao da je juče oko 17 časova zakazao u hotelskoj sobi masažu za 50 evra, kada je došla Kineskinja, koja ga je izmasirala. Tokom masaže, kako je tvrdio, ona mu je ponudila i pružanje seksualne usluge, ali za to, prema njegovim rečima, nisu dogovorili nikakvu cenu. Kada su završili, on je otišao do kupatila, kada je primetio da mu nema jednog mobilnog telefona. 

- Ona je tada bila blizu vrata od terase - ispričao je osumnjičeni, dodajući da je tada proverio novčanik i video da nedostaje 100 evra, kao i dokumenta. - Na engleskom sam joj rekao da mi vrati to što mi je uzela, kada je ona izašla na terasu i nešto bacila sa nje. Tada sam je udario otvorenom šakom nekoliko puta po glavi. 

Kristijan je, nadalje, prema onome što smo čuli, kazao da je nekoliko trenutaka kasnije neko pokucao na vrata. Kada ih je otovorio u sobu je ušao jedan mladić, a nedugo zatim je stigla i policija. Osumnjičeni je tvrdio da nije konzumirao narkotike, već da je samo popio čašu vina.

Tužilaštvo ga tereti za nasilničko ponašanje.

BONUS VIDEO - VIDEO SA MESTA UŽASA U NIŠKOJ BANjI: Dečak pronađen mrtav - policija na terenu

Pogledajte više