SASLUŠAN UHAPŠENI IZ AUTA SA 12, 4 KILOGRAMA MARIHUANE: Za vozačem se još traga

S. J. M. 01. 09. 2023. u 19:49

U VIŠEM javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Emir M. (42) koji je 30. avgusta uhapšen na teritoriji opštine Palilula prilikom pokušaja bekstva od policije, nakon što je izašao iz vozila u kojem je pronađeno 12.4 kilograma marihuane. Za drugom još uvek neidentifikovanom osobom, koja je tada bila sa njim, policija traga.

Foto: MUP

Osumnjičeni Emir M. se na saslušanju branio ćutanjem, a tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da mu odredi pritvor da ne bi uticao svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičeni Emir M. se zajedno NN osobom, tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Emir M. je, kako se sumnja, sedeo na mestu suvozača, kada se NN lice, koje upravljalo vozilom, oglušilo o naredbu policijskih službenika sa Palilule da zaustavi vozilo i tom prilikom je uradio i oštetio službeno vozilo policije.

Oni su svojim vozilom nastavili da se kreću, ali su se ubrzo zaustavili i izašli iz auta te počeli da beže, nakon čega je policija uhvatila Emira M. i uhapsila ga. Pregledom vozila koje su koristili osumnjičeni, u prtljažniku je policija pronašla i zaplenila ukupno 12,4 kilograma marihuane.

BONUS VIDEO:

KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pogledajte više