BORANI UHAPŠENI ZBOG TEŠKE KRAĐE: Iz magacina kineske firme ukrali 363 kilograma bakarnih kablova

S. M. J. 22. 04. 2023. u 17:22

BORSKA policija uhapsila je trojicu Borana koje tereti da su obili magacin kineske kompanije u ovom gradu i krali bakarne kablove. Protiv četvrtog će MUP podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Foto: S.M.Jovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, uhapsili su B. S. (22), D. A. (19) i B.S. (25), koje sumnjiče da su 7. aprila ove godine u večernjim satima, obili magacinski prostor jedne kineske firme iz kog su ukrali 363 kilograma bakarnih kablova, vrednosti oko 159.800 dinara.

Policija je istog dana pronašla parkirano vozilo marke „golf“ u kome su se nalazili bakarni kablovi, koji su vraćeni su vlasniku.

Kako ističu u Policijskoj upravi u Boru, trojici uhapšenih muškaraca su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu kojom se terete da su  izvršili krivično delo teška krađa, biti privedeni tužiocu na saslušanje.

U policiji navode da će protiv četvrtog člana ove grupe, mladića starog 23 godine, podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku za isto krivično delo.

Pogledajte više