PUCAČ SUTRA NA SASLUŠANJU: Tereti se za pokušaj ubistva navijača u Pančevu

J.D.Lj.

17. 02. 2023. u 11:01

DRAGOLjUB Trajković, portparol Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, potvrdio je za "Novosti" da je sinoć uhapšen S. M. (21) zbog pucnjave u ovom gradu i da će sutra biti priveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

Lj.P.

S. M. se, kako nam je rečeno u tužilaštvu, na teret stavlja pokušaj ubistva B. M. (20) iz tog grada, kao i neovlašćeno posedovanje, korišćenje i upotreba vatrenog oružja.

Podsetimo, M. B. koji slovi za vođu navijača pančevačkog Fudbalskog kluba Železničar i simpatizera "Zvezde" upucan je 15. februara u stomak.

Napadač je posle pucnjave pobegao, a ranjeni mladić je prevezen u bolnicu gde je operisan i, kako saznajemo, nije životno ugrožen.

M. B. treba da bude saslušan u Tužilaštvu, kao i njegov napadač S. M. Takođe i jedan muškarac (47) iz Pančeva i jedan (50) iz Zemuna koji su uhapšeni i za koje se veruje da su skrivali S. M. posle pucnjave u Pančevu. Istraga se nastavlja, ali se veruje da je do pucnjave u Pančevu došlo zbog nerazrešenih odnosa između dve različite navijačke grupe.

 

Pogledajte više