ŠIPKOM LUPAO PO KOLIMA, NAPAO VOZAČA: Snimak divljanja u selu kod Kruševca (VIDEO)

S.Babović

10. 11. 2022. u 10:20

NOV snimak divljanja osvanuo je na mrežama. Kako saznajemo, dogodio se u selu Vučak kod Kruševca.

Foto: Printscreen/FB

Na kraćem snimku sa sigurnosnih kamera vidi se mladić kako nekontrolisano udara po kolima nekim predmetom, poput šipke. Sve vreme pokušava da dođe do vozača u parkiranom vozilu.

Kako saznaju „Novosti”, incident se dogodio 24. oktobra, a snimljena osoba je U. Đ. (27) iz sela gde se odigrala cela drama. U vozilu je, prema saznanjima „Novosti”, bio Kruševljanin Z. G. Policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje u dva krivična dela : laka telesna povreda i ugrožavanje sigurnosti.

Slučaj istražuje Osnovno javno tužilaštvo.

- U toku je dokazni postupak - navodi za „Novosti” Saša Avramović, zamenik javnog tužioca. - Osumnjičeni se nalazi u pritvoru, koji mu je određen rešenjem Osnovnog suda u Kruševcu od 26. oktobra.

Očekuje se da tokom istrage budu poznatije okolnosti koje su dovele do celog slučaja. Ono što je sigurno, ovo je drugi snimak divljanja u Kruševcu, koji je postao viralan.

Samo dan nakon incidenta u Vučaku, u kladionici u centru Kruševca I. S. (39) je metalnom stolicom oštetio aparate za igre na sreću i 13 LCD televizora. Kako su „Novosti” objavile, bio je iznerviran što je izgubio novac na aparatima za igre na sreću. Osnovno javno tužilaštvo okvalifikovalo je slučaj kao nasilničko ponašanje. Pričinjena šteta se procenjuje na oko 750.000 dinara.

Pogledajte više