LILIĆ DAO ISKAZ O NAPADU NA NJEGA, KAŽE DA JE SADA DOBRO: Posle incidenta u Novom Beogradu saslušan sin bivšeg predsednika SR Jugoslavije

J. D. Lj.

29. 10. 2022. u 08:37

DARKO Lilić (na slici), sin bivšeg predsednika SR Jugoslavije Zorana Lilića, saslušan je juče u svojstvu oštećenog u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu u istrazi koja se vodi protiv Aleksandra Relića i Dejana Vuksanovića, koji su osumnjičeni da su ga prošle nedelje brutalno pretukli u Novom Beogradu.

Foto: Printscreen

Osim što tvrdi da je sad dobro, Lilić juče ispred Palate pravde nije želeo da komentariše incident, kao ni detalje sa saslušanja. Ipak, nezvanično saznajemo da je i u Tužilaštvu, kao i prethodno u policiji, rekao da se ne seća samog događaja, ni kako je i zbog čega napadnut.

Kada je u javnost procurio snimak na kojem se vide dvojica muškaraca koja ga udaraju, oštećeni je prepoznao Vuksanovića, za kog je rekao da mu je komšija i koji je i sam na saslušanju priznao da je tukao Lilića.

Foto Ž. Knežević

Vuksanović nije želeo da otkriva razloge sukoba i on je, posle saslušanja u tužilaštvu, pušten u kućni pritvor.

Za drugim osumnjičenim, Aleksandrom Relićem koji je u bekstvu, a koji je prvostepenom presudom osuđen na osam i po godina zatvora zbog ubistva Miloša Stojanovića na Adi Huji, i dalje se traga.

Pogledajte više