UHAPŠEN VOZAČ „SMARTA“ Saobraćajna nesreća na putu Kraljevo-Mataruška Banja

G. ĆIROVIĆ 28. 07. 2022. u 10:39

​Pod sumnjom da je počinio teška krivična dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći, pripadnici kraljevačke policije uhapsili su D.K.(30) iz Kraljeva.

G.Šljivić

Pod sumnjom da je počinio teška krivična dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći, pripadnici kraljevačke policije uhapsili su D.K.(30) iz Kraljeva.

Sumnja se da je on 27. jula, dva sata posle ponoći, upravljajući automobilom „smart“ u mestu Gotovac na putu Mataruška Banja – Kraljevo, izazvao saobraćajni udes udarivši u ogradu kraj puta nakon čega se vozilo odbilo u suprotnu kolovoznu traku. Tom prilikom od zadobijenih povreda na mestu je preminuo njegov tridesetpetogodišnji suvozač, takođe iz Kraljeva.

Osumnjičeni D.K. je potom pobegao sa mesta nesreće, ali je intenzivnim radom policije lociran i uhapšen. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilštvu u Kraljevu na saslušanje.

Pogledajte više