ZA SAT SEKSA NAPLAĆIVALI PO 200 EVRA: Detalji hapšenja petoro Beograđana osumnjičenih za posredovanje u prostituciji

E. H.

23. 06. 2022. u 06:17

PO nalogu Tužilašta za organizovani kriminal, nakon višemesečnog predistražnog postupka, juče su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili pet osoba osumnjičenih da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i posredovanje u prostituciji. Lisice na ruke stavljene su Beograđanima R. M. (43), S. T. J. (43), S. D. (33), G. S. (51) i Đ. A. (25).

Ilustracija / Foto Shutterstock

Kako je saopšteno iz TOK, sumnja se da su pripadnici ove organizovane kriminalne grupe od sredine januara do polovine juna ove godine, na teritoriji Beograda, pronalazili i podsticali ženske osobe na pružanje seksualnih usluga. Tvrdi se da su oglašavali prostituciju na internet portalu www.sityoflove.com namenjenom za promovisanje pružanja seksualnih usluga postavljajući i ažurirajući oglase sa fotografijama i oglašenim brojevima telefona angažovanih osoba, ugovarali vrstu seksualne usluge, mesto vreme, dužinu i cenu pružanja seksualne usluge.

Sumnja se da su uhapšeni najmanje sedam devojaka odvozili na adrese na kojima su se sastajale sa klijentima. Sat vremena usluga, kako se navodi u saopštenju kretao se od 150 do 200 evra. Novac stečen posredovanjem u vršenju prostitucije osumnjičeni su delili između sebe u zavisnosti od zadataka koje su imali u izvršenju krivičnog dela.

MUP je objavio snimak hapšenja, na kom se vide naoružane policijske snage koje su upale u kuću u kojoj su se nalazili osumnjičeni, koje su zatekli u donjem vešu.

FOTOGRAFIJE PO ŽELjI

NA sajtu na kojem su se reklamirali nalazi se detaljan opis svake devojke, usluga koje nudi, kao i cena za koju svoje usluge pruža! Dok su neke devojke sakrile svoja lica, ali pokazale svoja tela, druge su pak otvoreno objavile svoje fotografije. Kako se može videti na ovom sajtu, na kom profil može besplatno da napravi ko hoće i da postavi kakve god želi fotografije (pa i tuđe), cene se kreću i po 1.500 evra za nekoliko sati ili dan sa prostitutkom.

Pogledajte više