POSLE SVAĐE LAKŠE POVREDIO NEVENČANU SUPRUGU: Snimak brutalnog nasilja naišao na oštru osudu javnosti

Lj. P. 20. 06. 2022. u 10:43

OSNOVNO javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je Optužni predlog protiv okrivljenog A.G. (23) iz Novog Sada kojim mu se stavlja na teret da je dana 5. juna u Novom Sadu, primenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje svoje vanbračne supruge sa kojom ima zajedničko dete, tako što joj je, nakon kraće verbalne rasprave, naneo lake telesne povrede.

Drustvene mreže

Posle podnošenja optužnog predloga, kako navode u Službi informisanja Osnovnog suda u Novom Sadu, okrivljenom je veće ovog suda produžilo pritvor do 30 dana zbog bojazni da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo. Pritvor po ovoj odluci može trajati do 14. jula. Protoiv ove odluke, okrivljeni i njegov branilac imaju pravo žalbe Višem sudu u Novom Sadu.

Ovaj dvadesetrogodišnjak se sumnjiči da je bio nasilan prema svojoj nevenčanoj supruzi supruzi D.T. (28), a policija ga je uhapsila 5. juna posle prijave građana da je muškarac u dvorištu u Ćirpanovoj 19 nasilan prema ženi koja u naručju drži dete.

Snimak brutalnog nasilja koji je naišao na oštru osudu javnosti, ubrzo se pojavio na društvenim mrežama.

Osumnjičeni A.G. je kako saznajemo, tog dana nedelju oko 18.30 sati nasrnuo na nevenčanu suprugu D.T. Najpre su se posvađali, a onda se on pesnicama obrušio na ženu. Udarao ju je rukama i nogama u predelu glave, a onda je obema rukama hvatao za vrat i davio.

Kako se vidi i čuje na snimku, koji se pojavio na društvenim mrežama, nesrećna žena je od siline udaraca pala na beton, i sve vreme je jaukala.

Pogledajte više