KOMŠIJE ČULE VIKU, PA POZVALE POLICIJU: Mladić iz Kotora uhapšen zbog sumnje da je silovao devojku u Budvi

B. DABIĆ 28. 05. 2022. u 11:30

Zbog vike i dreke u jednoj kući u sred noći, građani su pozvali policiju koja je ubrzo nakon izlaska na lice mesta muškarcu stavila lisice na ruke zbog sumnje da je silovao ženu.

Foto: Uprava policije Crne Gore

U noći između petka i subote u Budvi je  uhapšen B.K. iz Kotora osumnjičen da je silovao M.S.K. iz Republike Srbije sa boravkom u Budvi.

On je ženu fizički napao i prisilio na seksualni odnos.  Da se u jednoj porodičnoj kući čuje vika i galama građani su obavestili policiju u 1:15.

- Policijski službenici su zatekli M.S.K. iz Republike Srbije sa boravkom u Budvi i B.K. iz Kotora, stalno nastanjen u Budvi. Preduzete su sve neophodne aktivnosti iz policijskih nadležnosti, te je policija došla do sumnje da je B.K. fizički napao i prisilio na seksualni odnos oštećenu.  O svemu je obavešten nadležni tužilac po čijem je nalogu izvršen uviđaj na licu mesta, prikupljena su obaveštenja od oba lica, te su od strane lekara izvršeni neophodni pregledi, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Postupajući tužilac se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da se u radnjama B.K. stiču elementi krivičnog dela silovanje. B.K. je lišen slobode i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu na dalju nadležnost.

Pogledajte više