UDARAN DRŠKOM GRABULJE U LEĐA: Leskovčanin iznenada napadnut dok je traktorom radio u svom polju

Igor Mitić 20. 05. 2022. u 13:10

POSLE više udarca pesnicom u glavu i grabuljom u leđa Leskovčanin R.N.(64) zadobio je teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti.

Foto: I. Mitić

U stabilnom je stanju i oporavlja se na grudnoj hirurgiji Univerzitetskog kliničkog centra(UKC) u Nišu.

Pripadnici policije u Leskovcu uhapsili su D.S.(51) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

- Sumnja se da je on više puta pesnicom u glavu udario šezdesetčetvorogodišnjeg sugrađanina, a potom i drškom grabulje u leđa – navedeno je u saopštenju leskovačke policije.

Sve se odigralo u utorak, 17. maja oko 14 časova, dok je teško povređeni čovek radio u svom polju.

Osumnjičeni je navodno bez ikakvog povoda prišao čoveku koji je bio na traktoru i oborio ga sa vozila. Potom je počeo da ga udara. Zbunjeni čovek nije znao šta ga je snašlo dok je napadač, posle više mučkih udaraca u glavu i telo žrtve, napustio lice mesta. On je uhapšen i, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.

Za sada nema nikakvih informacija zašto je došlo do ovog incidenta koji je mogao da se završi čak i kobno. Povod za napad znaće se tek pošto bude okončana istraga koja je u toku.

Nezvanično saznajemo da među dvojicom muškaraca do sada nije bilo nesporazuma, svađa ili tuča. Žrtva je iz jednog, a napadač iz drugog sela u okolini Vučja, pa se kao motiv isključuje komšijska rasprava.

Povređeni muškarac je hitno zbrinut u leskovačkoj Opštoj bolnici gde je primljen sa prelomom rebara i povredom plućne maramice, a zatim je prevezen u niški Klinički centar. On je hirurški zbrinut na Klinici za grudnu hirurgiju i u stabilnom je stanju.

Pogledajte više