ČUDOM PREŽIVEO: Incident u Leskovcu - Metalnom šipkom razbili glavu mladiću i krvnički ga pretukli

Novosti online 30. 04. 2022. u 22:08

MLADIĆ (28) iz Leskovca juče rano ujutru je povređen kada su ga, napala dva mlada sugrđanina, najverovatnije ga udarajući metalnom šipkom.

Foto: I.M.

Njemu je razbijena glava, ima otvorenu ranu, kao i hematome po celom telu. Ujeo ga je i pas,a da nevolja bude veća, ovaj Leskovčanin je veoma lošeg zdravstvenog stanja.

- Oko 02.30 sati bio sa društvom, odvojio se od njih, prešao preko mosta kod pošte. Negde oko spomen česme video je i čuo dva mladića sa psom kako galame. Napravio je korak dva jer je morao da prođe pored njih, ali oni su ga zaustavili - priča majka ovog Leskovčanina. - Pozvali su ga da im priđe. Pitao ih je šta žele od njega i izvinjavao se ako ih je loše pogledao. Međutim, u tom momentu ga jedan od dvojice udario pesnicom u glavu, drugi ga oborio na beton. A onda je osetio tup udarac, pretpostavka je da je bila metalna šipka, u glavu i više se ničega nije sećao.

Ni sam, dodaje, ne zna koliko je ležao u besvesnom stanju. Kada se osvetio bio je u lokvi krvi.

Srećom, nisu povređeni unutrašnji organi

- Ne znam zašto me nije pozvao ni kako je uspeo da ode do urgentnog centra gde su mu ušili rascepljeni glavu i sanirali druge povrede. Srećom, nisu povređeni unutrašnji organi - dodaje žena.

Mladić pored ušivene glave ima povrede u vidu modrica i hematoma po celom telu, na jednoj nozi i ujed psa.

- Prepostavljam da su ga tukli onako onesvešćenog i dodaje i kaže da je njen sin u prvi mah osetio da su napadači bili pijani.

Mladić posle jučerašnjeg celodnevnog boravka u urgetnom centru i u policiji, leži u krevetu u bolovima, pa nije bio u stanju za razgovor. On je dao iskaz policiji i sada je na njima da pronađu batinaše.

BONUS VIDEO - NA NOGAMA JE U ČETIRI UJUTRU: Jela Cvijetić i u 94. ne ispušta motiku – Ne mogu da ne radim

(Jugmedija)

Pogledajte više