NE ZNA DA JOJ JE KUMA STRADALA: Slavica iz Obrenovca u bolnici, vozač "BMV-a" koji ih je udario kolima bio pijan, pod dejstvom sedativa!

Novosti online 13. 04. 2022. u 00:56

VOZAČ "BMV-a" Miloš Krstić (31) nalazi se u pritvoru nakon što je prošle srede oko 18 časova u Obrenovcu usmrtio Jelenu J. (58), a teško povredio njenu kumu Slavicu R. (58).

Foto: Printskrin Instagram 192

Teška saobraćajna nesreća se dogodila svega nekoliko metara od škole i vrtića. Krstiću je tokom istrage utvrđeno da je vozio sa 2,78 promila alkohola u krvi, ali je bio i pod lekovima za smirenje.

Na saslušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem.

- Moja Slavica je još u bolnici. Danas joj operišu ruku. Ona nakon nesreće nije mogla da se pomera. A i kako bi, imala je i šest polomljenih rebara. Nisam mogao da joj kažem da joj je kuma Jelena poginula. To će je dotući. Bile su nerazdvojne od prvog razreda osnove škole - kaže suprug teško povređene Slavice R.

Jelena J. je prošle srede stajala sa kumom Slavicom R. kada je na njih naleteo vozač "BMV-a".

- Prvo je udario u Jelenu koja je pored sebe držala bicikl, a zatim Slavicu. Jelena je umrla dva sata kasnije u bolnici. Slavica je primljena u bolnicu sa teškim telesnim povredama - kaže sagovornik blizak istrazi.

Tragedija se dogodila u sredu oko 18 časova u Obrenovcu, samo nekoliko metara od dečjeg vrtića. Deca su samo 15 minuta pre nesreće puštena iz škole.

Nezvanično, Miloš je svojim vozilom prvo udario u hidrant, a zatim u žene koje su venčane kume. Kada je policija došla, prema rečima svedoka, zbog pijanstva Miloš je jedva govorio.

(Telegraf)

Pogledajte više