BAKU KORISTILI KAO PARAVAN? Posle hapšenja J. D. (75) zbog prodaje narkotika istražuje se da li je ona znala šta se događa u njenoj kući

J. D. Lj.

09. 03. 2022. u 21:04

PENZIONERKA J. D. (75), koja se tereti da je prodavala drogu u beogradskom naselju Krnjača, najverovatnije i nije znala šta se događa u njenoj kući. Ona je, kažu komšije, lane izgubila ćerku, koja je, navodno, bila narkoman.

Foto: MUP

Sada se istražuje da li su neki od uživaoca narkotika, koristili poznanstvo sa J. D. preko njene pokojne ćerke i posle njene smrti nastavili, uz opravdanje da obilaze baku, da dolaze u njenu kuću, drogiraju se i preprodaju drogu. U nastavku istrage biće veštačeno njeno mentalno stanje kako bi se utvrdilo da li je bila sposobna da počini delo za koje se tereti.

Pretresom njene kuće i pomoćnih objekata na Pančevakom putu, policija je zaplenila oko 120 grama heroina, vagicu za precizno merenje, 168.000 dinara i 1.175 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje droge. Istog dana, u kući J. D., za koju je nadležno tužilaštvo zatražilo pritvor do 30 dana, policija je uhapsila i dvojicu kupaca Lj. K. (59) i R. K. (60).

Pogledajte više