UDARALI GA SATAROM, PA OSTAVILI DA UMRE: Određen pritvor osumnjičenima za ubistvo u Novom Sadu

Lj. P. 03. 11. 2021. u 15:34

TROJE osumnjičenih za ubistvo Beograđanina Aleksandra P. (34) u subotu u Novom Sadu, privedeni su danas i saslušani u Višem tužilaštvo u Novom Sadu, posle čega im je sudija za prethodni postupak odredio odredio pritvor do 30 dana.

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Za ubistvo u saizvršilaštvu osumnjičeni su Miodrag M. (41) iz Beograda, Miša T. (44) iz Novog Sada i Zorica D. (38) iz Petrovaradina.

Ova mera im je izrečena, kako je za "Novosti" rekla Jelena Ostojin, portparol Višeg suda u Novom Sadu, zbog opasnosti od bekstva, ali i mogućeg uticaja na svedoke.

Njih troje su uhapšeni u ponedeljak zbog sumnje da su u subotu u napuštenom objektu u Bulevaru despota Stefana 5 u novosadskom naselju Liman, gde su boravili kao beskućnici, Aleksandra P., udarali rukama i nogama, a onda je neko od njih u jednom trenutku dograbio i sataru i udario nesrećnog čoveka.

U odnosu na T.M. i M.T. koji su se sumnjičili za pružanje pomoći učiniocima posle izvršenog krivičnog dela, kako je danas saopštilo Više javno tužilaštvo, dalji postupak je obustavljen jer istraga sprovedena u odnosu na njih i prikupljeni dokazi nisu ukazali da su ta lica na bilo koji način pružala pomoć osumnjičenima za teško ubistvo.

Pogledajte više