ROĐAKA PORODICE ĐOKIĆ: Ne mogu da verujem da ih je on ubio, znam ga 45 godina!

Novosti online 21. 10. 2021. u 20:25

VERICA Đokić, bliska rođaka ubijene porodice Đokić, demantuje pojedine navode pojedinih medija da je osumnjičeni za monstruozno ubistvo porodice G. Dž. psihički bolesnik.

Foto: J. Ć.

- Ne mogu da verujem da je to on, da je on ubio našeg Gorana i porodicu. Znam ga 45 godina, sa njim sam išla u školu. Ne znam ni kako su do njega došli - kaže Verica Đokić, povodom hapšenja njihovog rođaka.

- On je bio vatrogasac i nije istina da je psihički bolestan. Viđala sam ga svakodnevno, ne mogu da poverujem da je to uradio - dodaje Verica.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin otkrio je da je priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić u selu Moravac kod Aleksinca.

(Kurir)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Putanja smrti porodice Đokić

 
Pogledajte više