DEVOJKU UGURAO U “MERCEDES” I KRENUO KA KRUŠEVCU: Detalji otmice u Beogradu, Nikola priznao delo - rekla je da neće da se uda za njega

Novosti online 30. 09. 2021. u 17:46

NIKOLA Č. (30) iz Beograda koji je juče oteo svoju devojku M. A. (31), policiji je rekao da je to uradio jer je “odbila da se uda za njega”.

Ilustracija/Foto: I. Mitić

Ovaj par je pre otmice već bio u policiji zbog svađe oko zajedničkog života i fotografija drugog momka u njenom telefonu. Nikola i njegova devojka posvađali su se juče oko 10 sati u Beogradu. Zbog svega što se izdešavalo po prijavi građana privedeni su u Policijsku stanicu na Voždovcu. Tamo su saslušani, ali M. A. je inspektorima rekla da neće krivično da goni svog momka.

Međutim, nekoliko sati kasnije on ju je ugurao u “mercedes” što su videla dvojica očevidaca koji su odmah pozvali policiju. Nakon operativne obrade saznali su da je reč o momku koji ima prijavu prebivališta u Beogradu. Tada su otišli na adresu, ali njega nije bilo.

- Kontaktirali smo Nikolu na mobilni. On je rekao da je na putu za Kopaonik i da se sa devojkom svađa jer ne želi da se uda za njega. Objasnio je i to da su zbog istog problema već bili u policiji - objašnjava izvor.

Po krivičnoj prijavi Prvog osnovnog tužilaštva, Nikola Č. se sumnjiči da je u utorak oko 15.45 sati u Ulici Vojislava Ilića u blizini tržnog centra "Beo šoping centar" nakon rasprave M. A. nasilno ugurao u “mercedes” na mesto suvozača, zaključao vrata da bi je sprečio da izađe, i krenuo ka Kruševcu.

To su videli očevici koji su odmah pozvali policiju.

- Oštećena je svo vreme zahtevala od njega da je pusti da izađe iz automobila - navodi se u prijavi.

Policijski službenici sa Zvezdare i iz Jagodine u saradnji sa dežurnim zamenikom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u zajedničkoj akciji uspeli su da lociraju automobil i Nikolu Č. uhapse na teritoriji Jagodine.

Nikola je delimično priznao otmicu svoje devojke u Tužilaštvu. On do sada nije privođen niti je poznat policiji. Prilikom otmice devojku nije povredio.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO - PRETRAGA BOVANSKOG JEZERA: U potragu za nestalom porodicom Đokić uključili se i pripadnici Žandarmerije

(Blic)

Pogledajte više