U KUTIJAMA OD CIPELA 53 KG MARIHUANE: Poznati privrednik iz Vranja Darko I. u hapšen na Paliću sa autom punim narkotika

J. S. - J. L.

31. 08. 2021. u 20:42

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici zaplenili su više od 53 kilograma marihuane i uhapsili Darka I. (35) iz Vranja, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Arhiva

- Policija je 50 paketa sa 53.679 grama marihuane pronašla skrivene u kartonskim kutijama, u tovarnom delu vozila marke "pežo partner", kojim je osumnjičeni upravljao i koji je patrola zaustavila na Paliću - kažu u subotičkoj policiji.

Darko I. je poznati privatni preduzetnik iz Vranja, koji se bavi proizvodnjom obuće u ovom gradu. Ono što je mnoge Vranjance zbunilo nakon hapšenja o kojem bruji ceo grad jeste podatak koji nezvanično saznajemo da je Darkova supruga inspektorka u vranjskoj policijskoj upravi.

- Iz tog razloga akciju pretresa proizvodnog pogona nisu sprovodili pripadnici policije iz ovog grada - saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Darko I. je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

Pogledajte više