I BIVŠU TUKAO I VEZIVAO : Posle tročasovne porodične drame u Beočinu, P. B. (37) odveden u bolnicu

Lj. P.

30. 06. 2021. u 20:04

MEŠTANIN Beočina P. B. (37), koji je priveden u utorak uveče posle tročasovne drame u stanu u višespratnici u Ulici kralja Petra Prvog u ovom fruškogorskom mestu, prema nezvaničnim saznanjima, prevezen je na Kliniku za neuropsihijatriju.

Foto: Lj. P.

On je gotovo tri sata bio zaključan u stanu sa suprugom, i nije dozvolio policiji, koja je reagovala na poziv komšija, zbog sumnje na nasilje u porodici, da uđe unutra. Iako se prvobitno pronela vest da je navodno pretio da će aktivirati bombu, prema našim saznanjima, nikakve eksplozivne naprave nije bilo.

Ovaj muškarac je, prema priči komšija, poznat po nasilničkom ponašanju, a mediji su o njemu pisali marta 2012, kada je uhapšen zbog nanošenja teških povreda mučenjem i zlostavljanjem, tadašnjoj devojci koja je bila maloletna.

U Osnovnom sudu u Novom Sadu je zbog toga bio osuđen na kaznu od dve godine zatvora, jer je, kako je navedeno u optužnici, devojku tukao na Andrevlju na Fruškoj gori, a zatim je užetom vezao za kola i vukao po putu, a onda je odveo kod drugarice u Rumu i tamo je ostavio.

Pogledajte više