UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA SILOVANJE DETETA IZ BOGATIĆA: Navodno izvukao devojčicu sa proslave, pa je silovao, kod kuće ga čekali žena i malo dete

B.M.

20. 06. 2021. u 10:55

POLICIJA u Bogatiću je posle višečasovne intenzivne potrage kasno noćas uhapsila I. A. (28) iz sela Belotić, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devojčicu (13) iz istog mesta.

Foto: V.M.

Oko 23 sata policiji je prijavljen slučaj silovanja, nakon čega je počela potraga za osumnjičenim pošto je pobegao u nepoznatom pravcu.

Kako se saznaje on se posle nekoliko sati skrivanja vratio svojoj kući gde su mu policajci stavili lisice na ruke.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu će tokom dana biti priveden u Više javno tužilaštvo u Šapcu.

Devojčica je sinoć bila na proslavi punoletstva u jednoj svečanoj sali u Bogatiću, da bi je posle 22 sata I. A. izvukao napolje i, kako se sumnja, napastovao u jednom napuštenom dvorištu u blizini.

Oboje su iz istog mesta i porodice se dobro poznaju.

Kako „Novosti“ saznaju, devojčica je, već,saslušana u prisustvu roditelja i nadležnih stručnjaka iz Centra za socijalni rad. Osumnjičeni će, po isteku policijskog zadržavanja koje traje najviše 48 časova, biti saslušan u VJT U Šapcu, posle čega će tužilac da odluči da li će ili ne da zatraži pritvor za njega od sudije za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu.

Pogledajte više